Pjotr

99,00 incl. BTW

Liefde maakt blind.
De blind verwerkte knoopsluiting maakt polo Pjotr onderscheidend, net als de biologische katoen waarvan de piqué jersey gebreid is. Deze semi slim-fit urban classic is even smart als casual. Het onthouden waard: met duurzame stijl investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in een gezonde planeet.

Pjotr is net als al onze kleding gemaakt van duurzame materialen. De stof die we voor deze polo hebben gebruikt is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elastaan. De stof is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat deze stof voldoet aan de strengste duurzaamheidseisen die in de textielbranche worden gebruikt. Ook onze labels zijn gemaakt van duurzame materialen en zelfs de knopen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
Lovetrigger is ontstaan vanuit bezorgdheid om het milieu. Het was tijd om een positieve impact te maken in een sector die na de olie- en gasindustrie de meest vervuilende sector ter wereld is. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met materialen die een minimale impact hebben op het milieu en bedrijven die maatschappelijk verantwoord werken.
We hebben bewust gekozen voor productie in Nederland. De kosten liggen een stuk hoger dan in landen als Portugal en Turkije, waar de meeste andere duurzame merken hun kleding produceren, maar onze CO2-footprint is daardoor een stuk lager. Bovendien stimuleren we een bedrijfstak die in Nederland bijna verdwenen was, maar nu dankzij veel nieuwe Nederlanders uit landen als Syrië en Irak weer een boost heeft gekregen.
Ook voor de levering van onze producten kijken we naar de meest duurzame verzendoplossing. Dit leggen we uit op onze pagina over duurzaamheid.

Samenstelling

95 % biologisch katoen, 5% elastaan

Wasvoorschriften

Binnenste buiten wassen op max. 30° C

PASVORM & DETAILS
Rechte, relaxed-fit pasvorm
Op vorm gebreide 1×1 ribkraag
Blind verwerkte knopenrij met 3 knoopjes
Korte mouwen, 1×1 ribboordje
Zijsplitjes, langere achterzoom
Ton sur ton geborduurde branding op de borst

SAMENSTELLING & ONDERHOUD
Piqué jersey, middelzwaar
95% biologisch katoen, 5% elastaan
Maximaal op 30° C, binnenstebuiten wassen
Mag niet in de droger (van ons niet, en van het milieu niet)
Binnenstebuiten strijken

Kleur

, ,

Maat

S, M, L, XL