Phil

99,00 incl. BTW

Look smart, be smart.
Een polo is een stijluitspraak met impact. Met polo Phil til je die impact naar een duurzaam niveau: de biologische katoenen piqué jersey is geproduceerd met respect voor natuur en milieu. Deze semi slim-fit urban classic is even smart als casual, waarmee het aantal draagmomenten imponerend is.
Moeite met kiezen tussen indigo, khaki en zwart? Think smart en neem ze alle drie. Spijt is voor watjes.

Polo Phil is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elastaan. De stof is GOTS-gecertificeerd en voldoet dus aan de strengste duurzaamheidseisen die in de textielbranche worden toegepast. Onze labels zijn ook al gemaakt van duurzame materialen en zelfs de knopen zijn van gerecycled materiaal.
Lovetrigger is ontstaan omdat het niet goed gaat met het milieu. Het was tijd om een sector die na de olie- en gasindustrie de meest vervuilende ter wereld is van een positieve impact te voorzien. Daarom hebben we gekozen voor materialen die zo min mogelijk schadelijke gevolgen hebben voor het milieu. Ook werken we met bedrijven die op verschillende vlakken hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.
Het is bepaald geen toeval dat onze kleding wordt gemaakt in Nederland. Weliswaar liggen de kosten aanzienlijk hoger dan in bijvoorbeeld Portugal en Turkije (bekende productielanden voor duurzame merken) maar door in eigen land te produceren zorgen we voor veel minder CO2-uitstoot. En we zijn er trots op dat we helpen een bedrijfstak die in Nederland bijna verdwenen was weer tot leven te brengen. Met veel nieuwe Nederlanders uit landen als Syrië en Irak die hier hun oude kleermakersvak weer oppakken, wordt steeds meer kleding in Nederland gemaakt.
Bij de levering van onze artikelen kijken we naar de meest duurzame verzendoplossing, met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Geen enkel onderdeel van de verpakking bevat plastic, alles is gemaakt van gerecycled of recyclebaar FSC-karton.

Samenstelling

95 % biologisch katoen, 5% elastaan

Wasvoorschriften

Binnenste buiten wassen op max. 30° C

PASVORM & DETAILS
Rechte, relaxed-fit pasvorm
Op vorm gebreide 1×1 ribkraag
Placket met 3 knoopjes
Korte mouwen, 1×1 ribboordje
Zijsplitjes, langere achterzoom
Ton sur ton geborduurde branding op de borst

SAMENSTELLING & ONDERHOUD
Piqué jersey, middelzwaar
95% biologisch katoen, 5% elastaan
Binnenstebuiten op max 30° C wassen
Mag niet in de droger (van ons niet, en van het milieu niet)
Binnenstebuiten strijken

Kleur

, ,

Maat

S, M, L, XL