Over ons

Lovetrigger is een fairtrade en fairmade kleding- en lifestyle merk met een groen hart. Lovetrigger wil verbinden, zoekt naar sociale identificatie. Stimuleren om overconsumptie tegen te gaan, bestaande groepen te raken en mee te nemen die hier al mee bezig zijn en andere groepen de ogen openen om te stimuleren. Identificatie leidt tot commitment, hoe meer mensen zich verbonden voelen, een overlap voelen, tussen zichzelf en Lovetrigger, hoe loyaler ze worden en des te meer ze anderen positief beïnvloeden. Kledingstukken van Lovetrigger dragen een positief verhaal bij zich, dragers van de kleding zijn ambassadeurs en zorgen voor een positieve besmetting van hun directe omgeving. Zij kunnen de Lovetrigger gedachte uitdragen en toelichten zodat het positieve verhaal groter wordt. Dragers en makers vertellen samen de Lovetrigger-missie!

Lovetrigger zoekt actief naar de verbinding met- en tussen de makers en de dragers van haar kleding.

Lovetrigger wil mensen van alle leeftijden inspireren én activeren om haar maatschappelijk verbeterende kleding te dragen voor een positiever straatbeeld!

In een wereld waarin het creëren en uitdragen van identiteit door middel van kleding voor alle leeftijden steeds belangrijker wordt, wil Lovetrigger een toonaangevend merk zijn dat uitgroeit tot een merk dat bekend staat om zijn positieve ontwerpen/uitstraling, sociaal maatschappelijke betrokkenheid en samenwerking met duurzame bedrijven.

Streetwear met LOVE als verbindende factor & de TRIGGER op positiviteit en optimisme

DUURZAME STREETWEAR

  • Lovetrigger werkt voornamelijk met organische- en/of gerecyclede materialen. Lovetrigger streeft naar 100% duurzaam en verantwoord.
  • Lovetrigger bepaalt zelf het moment waarop het nieuw streetwear op de markt brengt, dit zal gefaseerd gaan. Daarmee wijkt het af van de traditionele seizoensgebonden collecties en voorkomt te snelle ‘onnodige’ uitverkoop.
  • Lovetrigger neemt afgedragen kledingstukken weer in om te hergebruiken en/of daar waar nodig hersteld, een nieuw leven te gunnen.
  • Lovetrigger gelooft in een nieuwe, circulaire economie, waar het ongebreidelde gebruik van natuurlijke grondstoffen en oneerlijke arbeidsomstandigheden tot het verleden behoren.
  • Géén kinderarbeid, wèl eerlijke lonen!
  • Samen leveren we een bijdrage aan het verminderen van de textiel-afvalberg.