Levering

Geen zinloze kilometers

Elke met een CO2 producerend voertuig afgelegde kilometer is er één te veel. Daarom houden we de afstanden kort en zetten we de rem op vervuilende logistiek. Bij het transport van onze stoffen hebben we bewust gekozen voor leveranciers zo dicht mogelijk bij huis. Ook voor de levering van onze kleding aan jou als klant proberen we de impact voor het milieu en dan vooral de CO2-uitstoot zo klein mogelijk te houden. 

Levering

Onze kleding bereikt je via fietskoeriers.nl. Dit is een vervoerder die in 60 Nederlandse steden met de fiets bezorgt. Tussen steden maken ze gebruik van voertuigen op biobrandstof. Alleen op plekken die buiten hun bereik vallen, doen ze een beroep op traditionele vervoersbedrijven. Voor zover wij weten biedt fietskoeriers.nl de schoonste manier van bezorging in het hele land. Ken je een nóg duurzamer alternatief, laat het ons weten!
Lees meer over duurzaam vervoer

Bezorgkosten

Of bezorgkosten nog wel van deze tijd zijn? Absoluut, want gratis verzending is hét vliegwiel voor veel zinloze, vervuilende kilometers. Daarom betaal je voor bestelling tot 199 euro bezorgkosten, daarboven is bezorging gratis.
Lees meer over bezorgkosten

Levertijd

Ons streven is: elke bestelling dezelfde dag de deur uit. Bestel je in het weekend? Dan verwerken wij jouw bestelling op maandag. Voor bezorging blijven wij afhankelijk van onze bezorgdienst fietskoerier.nl. Zij doen hun best om jouw pakket zo snel als mogelijk bij jou te bezorgen. Vind je dat het te lang duurt of lukt het niet om jouw bestelling via Track & Trace te volgen? Neem dan contact met Fietskoeriers op via: 085 273 7442 – info@fietskoeriers.nl. Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 22.00 uur. 
Lees meer over onze leveringsvoorwaarden

Retour

Gratis retourneren werkt zinloze, vervuilende kilometers in de hand. Wil je iets terugsturen of heb je een vraag, neem dan contact met ons op via: 085 760 37 85  of mail ons via info@lovetrigger.nl
Lees meer over retouren