Hunter

149,00 incl. BTW

Let Lovetrigger rule.
De hoody Hunter is te vinden op het snijvlak van merkliefde en liefde voor duurzame stijl. Gemaakt van duurzaam biologisch katoen, ontworpen in iconische stijl met capuchon en buidelzak. Met de wollige Lovetrigger-patch op de borst benadruk je de kracht van zacht. De zwarte, witte en rode hoody hebben het logo op de arm in dezelfde kleur als de hoody zelf.
*Verkrijgbaar in zwart, wit, navy & rood. You’re welcome.

Onze hoody Hunter is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het GOTS-certificaat staat garant voor controle van het productieproces conform strenge normen op vlak van materiaalgebruik en verantwoorde werkomstandigheden. Deze in Turkije geproduceerde stof is aan de binnenkant geborsteld en dus extra zacht. De zware kwaliteit zorgt voor draagcomfort en duurzaamheid.
Voor biologisch katoen wordt niet alleen veel minder water gebruikt dan traditioneel katoen, ook worden veel minder chemicaliën toegepast. Doordat de stof in grote rollen van Turkije naar Nederland wordt vervoerd is de CO2-footprint kleiner dan normaal. De productie vindt in Nederland plaats, wat zorgt voor een minimale milieu-impact door transportbewegingen. Voor de kleding zelf en de verpakking wordt geen plastic gebruikt, dus geen bijdrage aan de plastic soep in de oceaan.
We hebben bewust gekozen voor productie in Nederland. Hogere kosten dan in bijvoorbeeld Portugal en Turkije, maar een kleinere CO2-footprint. Bovendien stimuleren we de kledingindustrie in eigen land, die bijna verdwenen was. Vooral dankzij veel nieuwe Nederlanders uit landen als Syrië en Irak komt deze sector weer tot leven en wij stimuleren die ontwikkeling graag.
Voor de levering van je bestelling kiezen we voor de duurzaamste vervoersoptie in Nederland: fietskoeriers.nl. In 60 Nederlandse steden word je besteding op de fiets geleverd. Vervoer tussen de steden gebeurt met wagens op aardgas. Alleen buiten het grote dekkingsgebied van fietskoeriers.nl wordt op traditionele wijze bezorgd. De verwachting is dat ook daar binnen een paar jaar duurzaam wordt geleverd.

Samenstelling

100 % biologisch katoen, GOTS gecertificeerd

Wasvoorschriften

Binnenstebuiten op max. 30° C wassen

PASVORM & DETAILS
Relaxed-fit pasvorm
Dubbelnaadse capuchon met trekkoord
Opgestikte buidelzak
Zoomboord en manchetten: 1×1 ribjersey
Bouclé logopatch in reliëf op de borst
Lovetrigger-logo van gerecycled siliconen op de mouw
Verkrijgbaar in 4 kleuren

SAMENSTELLING & ONDERHOUD
100 % biologisch katoen, GOTS gecertificeerd
Zware stof, 320 gram/m2
Binnenstebuiten op max. 30° C wassen
Mag niet in de droger (van ons niet, en van het milieu niet)
Binnenstebuiten strijken

Kleur

, , ,

Maat

S, M, L, XL