Filters

Categorieën
Maat
Maat
Prijs
Prijs - slider
9999

Toont alle 2 resultaten

LOVETRIGGER POLO’S – DUURZAME POLO’S VAN BIOLOGISCH KATOEN

Duurzame poloshirts van biologisch katoen: bij Lovetrigger hebben ze een vaste plek in de collectie. Geroemd om de smart-casual stijl: met een polo kom je zowel sportief als gekleed voor de dag – en dankzij de biologische katoen van Lovetrigger vanaf nu ook duurzaam. Smart thinking – duurzaam geproduceerde kleding van biologisch katoen, met liefde en vakmanschap in eigen land gemaakt. Met polo’s van Lovetrigger maak je een stijlvol verschil. Je ontdekt ze hier.

De klassieke polo vraagt niet om toeters en bellen: de kenmerkende stijlvastheid is de grootste kracht van deze tijdloze klassieker.  Er is één uitzondering – die je niet ziet, maar waar het milieu wel de positieve impact van voelt: pure, biologische katoen. Door onze polo’s van duurzaam geteelde biologische katoen te maken, draagt Lovetrigger een steentje bij aan een betere wereld. En door voor een Lovetrigger polo te kiezen doe jij dat ook. Het is een feit – duurzaam geproduceerde kleding heeft minder negatieve impact op ons leefklimaat. Met de biologische katoenen polo’s van Lovetrigger ga je duurzamer door het leven, zonder daarbij op stijl te bezuinigen. Classic Lovetrigger – classic you.

DE POLO – EEN URBAN CLASSIC MET SPORTIEVE ROOTS

  • Zoals zoveel urban classics komt het poloshirt voort uit de sportwereld. In het geval van de polo – no surprise – is dat de polosport. Britse troepen, gestationeerd in het 19e eeuwse India, cultiveerden polo tot een sport vol stijlvolle tradities. Met bijbehorende kleding-etikette: de kraag die de spelers aan hun T-shirt bevestigden diende om hun hals te beschermen tegen de felle zon en werd vervolgens hét standaard wedstrijdshirt.
  • De polo werd rond 1926 opgepikt door Grand Slam tenniskampioen René Lacoste – bijnaam the Alligator – die er letterlijk en figuurlijk zijn handelsmerk van maakte. Hij verfijnde het ontwerp door het uit te voeren in structuurgebreide piqué-jersey met een ribgebreide kraag en bracht de vernieuwde polo met succes op de markt.  Het geborduurde krokodil-logo staat tot op de dag van vandaag model voor de plaatsing van logoborduur op vrijwel elke polo, ongeacht merk of stijl. Ons Lovetrigger logo – een uit 4 harten samengesteld klaversymbool – is dan ook geheel comform traditie op de borst van onze duurzame biologische katoenen polo’s geborduurd.
  • Is het je opgevallen dat een poloshirt altijd 3 knoopjes heeft? Daarmee bepaal je de uitstraling waar je naar streeft: tot bovenaan dichtgeknoopt is de meest stijlvolle, hippe variant. Alleen de onderste knoop gesloten is sportiever en casual – helemaal opengeknoopt is traditiegetrouw onacceptabel. So what. Dat bepaal je toch zeker zelf? Zolang je voor een polo van duurzaam biologisch katoen kiest, is alles geoorloofd.
  • Zelfs de korte zijsplitten en de iets langere achterzoom van het klassieke poloshirt hadden een doel: zo glipte de achterkant tijdens het tennisspel niet zo snel uit de broekband. Want ook dat was not done. Andere tijden. Tegenwoordig is het not done om geen rekening met het milieu te houden. Ga je voor een polo, ga dan ook voor biologisch katoen. Duurzaamheid kent geen tijd.

LOVE EARTH

Bij Lovetrigger tonen we onze liefde voor de aarde en haar bewoners door met respect voor mens en milieu polo’s te produceren. Polo’s die je er niet alleen goed uit laten zien, maar ook een goed gevoel geven.  Duurzaam geteelde biologische katoen, verantwoorde productie – dichtbij in eigen land om transportkosten te minimaliseren – waarbij we overtollige voorraad vermijden door zoveel mogelijk on-demand te produceren.  Daardoor moet je soms 2 weken geduld hebben voordat je je poloshirt in huis en/of aan je lijf hebt, maar daar krijg je een schoon geweten en een goed gevoel voor terug. Last but not least: Lovetrigger polo’s zijn ontworpen met een feilloos gevoel voor stijl en trend. Geen loze kreten. Wél iconische polo’s met ribgebreide kraag, een stijlvol geborduurd logo en een geweldige pasvorm. Voorzien van een flinke dosis stijl, en veel – heel veel – goede vibes.

Laat je inspireren en verduurzaam je garderobe met de duurzame biologische katoenen polo’s van Lovetrigger.